fbpx

Comercial

Fa urmatorul pas pentru afacerea ta, noi suntem pregatiti, tu esti? Soarele este cea mai importanta resursa energetica si noi inca nu stim sa profitam de ea. Este momentul sa faci cea mai buna alegere pentru compania ta si sa ii asiguri viitorul energetic. Fa parte din schimbarea globala si alege energia regenerabila pentru compania ta. 

Alege angajatul care sa munceasca pentru tine in fiecare zi. Indiferent ca domeniul de activitate este productia, agricultura, HORECA, IT sau constructii facturile la curent reprezinta un cost ce poate fi redus la minim sau chiar la 0. Ia legatura cu noi si afla cum poti alege si tu un sistem potrivit pentru nevoile companiei tale.

Compensarea 1:1 - propria ta "baterie remote".

La finalul anului 2021 a fost aprobată compensarea cantitativă a energiei electrice produse și livrate în rețeaua națională. Astfel, orice kWh neconsumat si injectat in retea poate fi consumat in urmatoarele 24 luni. 90% din sistemele pe care noi le montam sunt in regim on-grid. Noi te ajutam sa ai un sistem de stocare departe de tine, fara costuri suplimentare, fara echipamente in plus, fara alte batai de cap.

De ce sa ne alegi pe noi?

Avand sute de clienti multumiti in spate ne bucuram sa avem astazi zeci de clienti noi in fiecare luna veniti doar din recomandari.

Personalul nostru autorizat ANRE va poate ajuta pe tot parcursul proiectului dumneavoastra, astfel va oferim:

Solicită ofertă

Completează acum formularul personalizat și fă primul pas pentru a intra în contact cu o echipă de profesioniști, atentă la nevoile tale și gata să te ajute cu cele mai bune sfaturi și prețuri raportate la nevoile tale reale.​