Despre noi

Dedicare, acuratețe și rapiditate

Specialiști în anatomie patologică cu supraspecializări

Pathoteam diagnostic oferă servicii de anatomie patologică sectorului public și privat. Specialiștii laboratorului nostru deservesc o gamă largă de patologii inclusiv neuropatologia, patologia gastrointestinală, patologia sânilor, patologia urologică, patologia ginecologică.

Reputația noastră s-a construit pe rapiditate, calitatea raportării și un serviciu extrem de personalizat. Avem propriul nostru laborator, ceea ce înseamnă că toate etapele procesului de analiza a specimenelor, de la primirea probei și înregistrarea acesteia în sistem, examinarea microscopică și descrierile macro până la arhivarea probei, sunt efectuate la cele mai înalte standarde de calitate.

 

Laborator de anatomie patologica

Crezul nostru

În spatele fiecărui specimen se află un om speriat, a cărui viață poate depinde de diagnosticul primit. Om care merita să beneficieze de cel mai bun tratament.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să devenim cât mai buni, să oferim cele mai corecte diagnostice pentru a ajuta cât mai mulți pacienți să obțină un tratament corect și eficient.

Valorile noastre

Sa analizăm fiecare specimen, să ne îmbunătățim experiența continuu, să construim relații bazate pe încredere și respect reciproc cu partenerii noștri, având la bază binele pacientului.

About

Laborator de excelență in anatomie-patologică

Suntem o echipă de medici anatomopatologi cu experiența de peste 10 ani a căror deviză este să observăm cu atenție, să descriem complet și să oferim diagnostice conform protocoalelor internaționale.

Lucrăm cu specialiști din sistemul de sănătate privat dar și public. Respectăm cu strictețe protocoale de siguranța și analiză internaționale în fiecare etapă de procesare a specimenelor.

Participăm activ în cercetare, suntem cadre didactice, sprijinim medicii rezidenți, și lucrăm cu microscoape și echipamente de ultimă generație.

Alege Pathoteam Diagnostic pentru binele pacienților tăi

Cu Pathoteam Diagnostic ai cele bune servicii medicale de diagnostic anatomopatologic, medici cu experiență vastă, echipamente moderne, rapiditate și certitudinea unui rezultat corect. 

Școlarizați în centre Universitare din Europa

Suntem școlarizați în centre Universitare din Europa pe patologie urologică și de părți moi la Universitatea Friedrich Alexander din Erlangen, patologie pulmonară și de transplant pulmonar și hepatic la cel mai mare centru de transplant din Germania/Hanovra sub îndrumarea profesorului Danny Jonigk, patologie biliopancreatică cu profesorul Volkan Adsay, Președintele Societății Academiei de Patologie din SUA și Canada și Președintele Societății de Patologie Biliopancreatică.

De asemenea, avem în echipă medic hematopatolog școlarizat în Olanda, fiind printre primii 5 medici hematopatologi din țară.

Laboratorul de Anatomie Patologică Pathoteam Diagnostic este dotat cu echipamente de ultimă generație, conforme cu reglementările în vigoare, fiind acreditat CertRom conform standardului SR EN ISO 9001:2015, în urma unui proces extern de verificare al calității.

Activitatea Laboratorului de Anatomie Patologică Pathoteam Diagnostic include:

  • Interpretarea examenului extemporaneu;
  • Raportul anatomopatologic;
  • Prelucrarea și diagnosticarea specimenelor preparate în unitățile sanitare cu care colaborăm;
  • Examene citologice;
  • Teste de imunohistochimie (IHC) și hibridizare în situ (ISH)
  • Biologie moleculara. 
Ce reprezintă examenul histopatologic?

Livrăm diagnostice! Sprijinim pacientul!

Pathoteam Diagnostic își dorește să fie un laborator de anatomie patologică de ultimă generație, care oferă diagnostice corecte și la timp, atât profesioniștilor din domeniul sănătății cât și pacienților. Ne dorim să fim în fruntea inovației diagnostice, să fim la curent tot ce este nou în meseria noastră, să salvăm vieți.

Pentru echipa Pathoteam Diagnostic fiecare specimen analizat este un om, un om care merită un diagnostic corect, pentru a putea beneficia de cel mai corect și eficient plan de tratament.

Adresa
Bucuresti

Economu Cezarescu, 47, Sector 6

Telefon
+40 730 501 959

Luni- Vineri: 09am - 08:30pm

Trimite mail

office@pathoteam.ro