fbpx

Rezidential

Se spune de cele mai multe ori ca o oportunitate nu trece de doua ori pe langa tine. Poate nu ai observat inca dar pretul energiei electrice a atins deja un maxim istoric si este in crestere. Tehnologia fotovoltaica a ajuns la acea maturitate necesara pentru a ne permite sa spunem ca viitorul este electric. Este momentul ca si tu sa profiti de perioada aceasta unica si sa alegi ce este mai bine pentru tine si pentru viitorul tau.

Compensarea 1:1 - propria ta "baterie remote".

La finalul anului 2021 a fost aprobată compensarea cantitativă a energiei electrice produse și livrate în rețeaua națională. Astfel, orice kWh neconsumat si injectat in retea poate fi consumat in urmatoarele 24 luni. 90% din sistemele pe care noi le montam sunt in regim on-grid. Noi te ajutam sa ai un sistem de stocare departe de tine, fara costuri suplimentare, fara echipamente in plus, fara alte batai de cap.

De ce sa ne alegi pe noi?

Avand sute de clienti multumiti in spate ne bucuram sa avem astazi zeci de clienti noi in fiecare luna veniti doar din recomandari. 

Personalul nostru autorizat ANRE va poate ajuta pe tot parcursul proiectului dumneavoastra, astfel va oferim:

Solicita oferta

Completeaza acum formularul personalizat si fa primul pas pentru a intra in contact cu o echipa de profesionisti, atenta la nevoile tale si gata sa te ajute cu cele mai bune variante pentru tine.