fbpx

Despre noi

Cine suntem?

Suntem o companie cu acționariat 100%, romanească si cu peste 5 ani de experiență în domeniul energiei, cu echipe proprii de montaj și stocuri de peste 1000kW în depozitele noastre.

Suntem pregătiți să realizăm orice fel de proiect, fie că vorbim de instalații rezidențiale sau de instalații complexe, hale și parcuri fotovoltaice.

Oferim servicii de consultanță, execuție și documentare pentru ATR, prosumatorism și atestat de producător pentru clienții noștri. Folosim echipamente de cea mai bună calitate cu disponibilitate imediată.

Suntem o echipă tânără, oferim soluții personalizate de consultantă în achiziția echipamentelor fotovoltaice, proiectare și implementare pentru clienții persoană fizica și B2B (vânzări corporate – Business to Business) dar și pentru instituții publice (SICAP).

Comercializăm numai componente certificate de la cei mai importanți producători din lume.

Sperăm că veți găsi pe site-ul nostru toate cele necesare pentru proiectul dumneavoastră. În caz contrar vă așteptăm să ne contactați pentru a discuta legat de proiect.

Gamă completă de servicii

Avem în stocul propriu sisteme On-Grid,Of-Grid si Hybrid. Lipsa rețelei nu este o problemă, noi te putem ajuta cu un sistem cu stocare. Folosim echipamente din Tier-1 astfel ca tu să te poți bucura de beneficiile energiei verzi.

Consultanță gratuită și vizite la locație

Programează acum o vizită la locație pentru un deviz exact, masurători precise și o constatare pentru instalația electrică a casei. Siguranța ta este pe primul loc pentru noi.

Tehnologie nouă

La noi beneficiați de cele mai noi tehnologii în materie de sisteme fotovoltaice. Intră în contact cu noi pentru a afla despre Tehnologia N-Type și despre cum impactează ea randamentul sistemelor fotovoltaice.

Misiunea noastră

În ultimii ani ne-am propus să aducem în viața de zi cu zi „Energia verde„. Fie că vorbim de casele noastre, de afacerile noastre sau chiar de parcuri de producție, energia verde este viitorul și noi suntem aici să accelerăm progresul. Venim spre tine cu cea mai variată gamă de sisteme fotovoltaice și pompe de caldură pentru ca oricine sa poată deveni 100% independent energetic.

"Energia verde"

Un termen care este pe buzele tuturor în zilele noastre și pe care noi ne propunem să-l simplificăm și să-l facem accesibil tuturor. Soarele este cea mai importantă sursă de energie pe care noi o avem la dispoziție și din care ne luăm momentat doar 5% din necesar.

Solicită ofertă

Completează acum formularul personalizat și fă primul pas pentru a intra în contact cu o echipă de profesioniști, atentă la nevoile tale și gata să te ajute cu cele mai bune variante pentru tine.