fbpx

Servicii

Consultanță

Fiecare proiect are la bază nevoia clientului, la noi orice proiect pornește de la o sesiune de consultanță oferită de specialiștii noștri alături de care avem convingerea că vei găsi soluția optimă pentru nevoile tale.

Proiectare

Având în spate o echipe de ingineri specializați în proiectarea și optimizarea sistemelor fotovoltaice, îți punem la dispoziție posibilitatea de a beneficia de un proiect tehnic executat conform normelor actualizate ANRE.

Montaj

Personalul nostru este calificat ANRE, fiecare echipa are în componență colegi cu experiență și atenți la nevoile clientului. Oferim garanție la fiecare montaj.

Documentație
completă

Oferim tuturor clienților noștri garanția că dosarele de prosumator vor fi aprobate în cel mai scurt timp. Ne bazăm pe experiență când spunem că documentația este depusă corect și complet.

Achiziție de echipamente

Cu peste 1000kw zilnic în stocurile proprii suntem bucuroși să spunem că aducem spre tine cele mai actuale și eficiente soluții în materie de instalații fotovoltaice.

Mentenanță

Indiferent de tipul de sistem pe care îl alegi, noi îți oferim mentenanță completă la el. Acest serviciu te ajută să beneficiezi de garanția oferită de producător.